meltemmmxx KIZLAR DİGER BALİKLARİ KOKUSUNDAN ASLA YİYEMİYORUM USTELİK HENÜZ 6 HAFTALİK HAMİLEYM… TON BALIĞI YENEBİLİR Mİ ??? CIVA ORANİ YUKSEK DEGİL DİMİ… SİZ YEDİNİZMİ???????
ikiminiskoala meltemmmxx civadan ziyade ağır metal içerdiğini biliyorum bence doktorunuza danışın ben tüketmiyorum
Babyykmz meltemmmxx ben bunu internetten arastirdim sonrasindada doktoruma sordum haftada 1 yiyebilecegimi soyledi internettede verilen bilgide yenilebilecegi yaziyor. Hamileligimin basindan beri canm cektikce tuketiyorm
ikiminiskoala meltemmmxx yeme canım bence ya onun yerine balık yağı hapı başla. Ben de ilk 2 ay yedim bi tiksindim şimdi asla yiyemiyorum hapla devam ediyorum
Kediler Doktorum tüm konserveler ve özellikle ton balığı yasak dedi. Balığı kendim evde pişirirsem yiyebilirmişim, bu kadarına izin verdi
Sinemalmila Ben yedim ilk hamileligimi öğrendiğimde beri şimdi 26haftaligim hala yiyorum ton balıklı salata yapıp yiyorum bazen öğle yemeği niyetine yiyorum
meltemmmxx ikiminiskoala aaaaa balik yemek yerine balik hapi icsek oluyormu. yani balik yiyemezsek hap olurmu
ikiminiskoala meltemmmxx benim ablam asla ağzına balık sürmez çocukluktan beri hiçbir türlüsünü yemez yeğenime hamileyken balıkyağı hapı kullandı hep yeğenim maşallah aşırı zeki. Tabii doktor kontrolünde ilerleyin yine o da öyle yapmıştı ona göre öneriyor.
Yazmelegi_ meltemmmxx balık çok yemiyorum bi ilac kullanıyorum içinde omega 3 balik yağı vitamin ve minareller var fayda ediyordur diye düşünüyorm