Yelizbck Ne gibi şeyler düşünüyorsunuz ben kına sepetimi güzelce süslemeyi ve şu kokulu taşlardan yapmayı düşünüyorum.. Birde o bebeğin yatacağı küvezi tulle alt kısmına etek yapıcm bir kaç balon kurabiye lokum gül suyu birde şu sebil ler varya onlara meyve suyu koymayı düşünüyorum
Pamugumgeliyor Yelizbck yeterde artar canim daha ne yapican, organizasyon tutsan bile o da boyle yapardi. Ben hastanenin organizasyonunu ayarlamak istyrum ama gurbete gelin geldim kim gelicekki hastaneye ziyaretime gorsun odami😏
yaren123 Yelizbck çikolata ikramlıklar masa kapı süsü kapı üstüne çiçekli perde bebeğime cibindirik ve tül masa üstüne çiçekli süs ayna pleksi şekerli kutu ve lavanta kesesi şeker kesesi 30 ar adet dagıtmalık çalıştığım hastanede hemşireyimde biraz abarttım sanırsam 🤣
Yelizbck Pamugumgeliyor inan sırf içind e kalmasın ilerde niye yapmadim dememk icin yapiyorum belki fırsat bulur 3 resim cekilirim🤣
Selale_bati Pamugumgeliyor icim yandi yeminle ayni ben bende azerbaycanlyim burda kimsem yok kaynanam desen istemiyor beni evime bile gelmiyor aramiyor bile kim gelcekki 1tek oz annem gelecek memleketden