Ebrulicee Herkese merhaba 35 haftalık olduk doğum yaklaştıkça hazırlıklar hızlandı. Lohusa geceliği, emzirme atleti ve iç çamaşırlardan kac adet alıp koydunuz cok fazla kullanılıyor mu ben depend de kullanacağım. Bu durumda kaçar tane almalıyım her birinden
Aaaysee Ebrulicee lohusa takımı 1 adet koydum ama ekstra 2 alt daha aldım yanıma ve 3 ünü de giydim kan geçme olayı falan oluyor eğer çoksa yani fazladan koymanız tavsiye ederim
beyzacmvrc Ebrulicee normalde herkes 1 lohusa takımı bir düğmeli pijama koyuyor. Ben 2 sini de lohusa takımı koydum. Sabahlikli oldugu için tesettürlüyüm rahat ederim diye. 2 emzirme sütyeni 2 emzirme atleti. Depend koydum bir paket, bide normal gece pedi koydum. 3 külot koydum yine de ne olur ne olmaz diyerekten oda yüksek bel. Daha dün hazırladım bende utuleyip konulacak parçalar var daha kapatmadim çantayı 😊 34+5 im ☺️
MelisBerdo Ebrulicee henüz doğum yapmadım ama çantam hazır. 1 adet gecelik sabahlık ben lohusa model almadım. 2 adet kruvaze pijama takımı 1 adet de fotoğraf çekimi için sabahlık aldım
Ebrulicee beyzacmvrc ben bi tane beyaz pantolonlu pijama takımı aldım lohusa için. Bir de elbise ve sabahlık takımı aldım fotoğraf çekinmek için. Emzirme sütyeni kullanışlı değil diye emzirme atleti aldım 3 tane. 2gecelik daha alsam iyi olacak herhalde. Hamileliğimiz birbirine çok yakın bakalım önce hangimiz doğdu postunu açacağız sağlıkla alın kucağınıza
beyzacmvrc Ebrulicee amin inşaallah sizde sağlıkla kucağınıza alinn😊 bir gecelik yeterli olur bence alcaksaniz Ben hiç gecelikli almadım ya aslında elbise tarzında olanlar normal doğum için iyi oluyormuş dikiş kontrolu yaparken falan
Ebrulicee beyzacmvrc henüz Doğumla ilgili Konuşma yapmadı doktorum nasıl bir doğum olacağımı kestiremiyorum o yüzden elbiseli olanından da tercih ettim