MommyNew Merhaba arkadaşlar, biz Atlas isminde karar kılmıştık ama numeroloji değerlendirmesi yaptırdım, yanına açıkta kalan çakralara göre isim eklememiz gerekti. Her ikisi de uygun ama hangisini seçeceğimize karar veremedik, bi yardım lütfen 🙈🐣
Sila66 MommyNew atlas deniz anlam olarak daha yakısıyor soylerken de hem atlas hem deniz yaanı anladın demek ıstedıgımı 😂😂🌸🌸❤️❤️❤️
Deletedmom_43 MommyNew Atlas kulağa hoş geliyor ama ben ikisini de kullanmazdım herhalde. Siz bunlara kanaat getirdiyseniz Atlas Deniz daha yakışıyor yan yana. 🌊
Babyykmz MommyNew bir sorum olcak bizde isim analizi yaptirmak istiyorz ama yanina isim gerekirse sadece kulagina okuyup kimlige yazdirmak istemiyoruz kimlikte tek isim istiyoruz acaba boyle olabiliyor mu önden bi size sormak istedm bilgniz var mi acaba
MommyNew Sila66 zaten biz mitolojideki Atlas o düşünerek sevmiştik atlası, deniz eklenince benim ilk aklıma gelen okyanus oldu 🤣🤣🤣
Yunisinki Babyykmz bu şekilde olmuyor, önemli olan evrende yankılanması, yani o ismin o harflerin kişiye söylenilmesi.özellikle iki ismi olan insanlarında ikisinide kullanmalarını öneriyoruz
Babyykmz MommyNew iki isimle hitap ederiz ama kimlikte 2 isim olsun istemiorm zaten bebegimn ismi uzun yanina birde 2. isim eklenirse girecegi sinavlarda kodlamayla ugrasip vakit kaybetsin istemiorm 😅