Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa valla sabah 6 dan dün geceden bu tarafa ediyorum şimdi heyecandan süreleri unuttum
Sibelsibos Poncuk ya can baci güzel gönlü bacı çok tşkler duygulandım valla benden size olsun olmasın hep bol dualar olcak söz 🥰🤲🤲
Dilekarslan @Sibelsibos Ay ınslah guzel haberler alırsın 🙏🏻 dört gözle beklıyoruz sonucunu ısmalh allh gonlune göre verecek duamız senınle 🙏🏻🙏🏻
Sibelsibos Dilekarslan inşallah bitanem inşallah sizde de ben inslalah bu heyecanı tekrar tekrar ama sonucu güzel olcak bı biçimde yasarım 🥰🤲🤲
Sibelsibos Hnd3535 e nabız var tabiki giriyorum bebeğimde o hastane devlet hastanesi bugün de infirtilite doluydu kan sırası doluydu o yüzden geç düsuyor malesef ve tedavimi orda yaptirdigim içinde oraya gitmek istedim 🥰
Hnd3535 Sibelsibos ah ah 10 gün gecer şu 2saat gecmek bilmez 😃 enerjini hiç kaybetme kendin bile cok pozitifsin inşallah sonucunda öyle olucak 🫶
Miracleee Sibelsibos gerçekten test verdikten sonraki saatler geçmiyor. Uzuyor yüzyıl oluyor sanki 🤭 pozitif olsun da beklemeye değer. Nedense içimden bir ses pozitif çıkacaksınız diyor. Hayırlısı olsun.
Naz1616 Sibelsibos inşallah vardır bebisiniz sizinledir sonuç çıkınca haber verin dualarım sizinle insallah
Prensesada Cumanın yüzü suyu hürmetine hayırlı haberlerini bekliyoruz canm rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah🤲🏼🤲🏼🤲🏼 bende çok heyecanlandım merakla bekliyorum 🤗
Miracleee Sibelsibos yaa 🥺 benimde evdeki testlerim pozitif, kanda negatif çıktı iki gun önce. Sağlık olsun canım 🌸
Deletedmom_50 Sibelsibos ciddimiisn başka hastanede tekrar ver belki ordaki sonuç yanlıştır Rabbım yardımcın olsun üzülme Allah hayırlı zamanı bekliyorum beklettikcede güzelleştiriyo