Sibelsibos hayır olur mu öyle şey dediğimi yanlış anladınız ya da ben kendimi anlatamadım. Demek istedim ki tek tüple doğal yoldan hamile kalabilmeniz için kapalı tüpü tamamen bağlatmanız gerekecektir muhtemelen. Benim 2 tüpüm de kapalıydı ama tüp bebekle hamile kaldım rabbim ol derse olur sakın vazgeçmeyin. Sadece demek istediğim her doktor çok işinin ehli olmayabiliyor kendim yaşadığımı paylaştım sizinle bana da tüplerimi bağlamadan 2 sefer transfer yaptılar hiç duygularımı düşünmediler ikisi de tutmadı aylarca terapiye gitmek zorunda kaldım gözyaşları içinde. Sonra şu anki doktorumla tanışıp yanlış tedavi uygulandığını ve ondan tutmadığını öğrendim tüplerimin 2sini bağlayınca ilk denemesinde tutundu bebeğim siz benden daha şanslısınız belki de sadece tek tüpünüz bağlanıp diğeriyle doğal yoldan hamile kalabilirsiniz. Lütfen beni yanlış anlamayın sadece sizinle aynı şeyleri yaşayan biri olarak size yardımcı olmak için yazdım. İnşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin