Deletedmom_50 Sibelsibos canim benimde progestron hormonu 30 çıkmıştı beta 1.20 çıkmıştı onunla alakası yok o ilaçtan yükseliyor bence inşallah seninki öyle değildir de
Sibelsibos Deletedmom_50 bebeğim baktım diğer tüp bebegimdeki sonuçlara da pregestoron 0.45 i cikmamis HCG 5 çıkmış ama o tutmamisti anlayamadim
Sibelsibos Deletedmom_50 senin pregestoron değeri 0.30 Muş ama degilmi benimki 11.80 onun için kafan karisti
Eflinnisa Sibelsibos bencede arayan gebeliğimi öğrendigimde HCG benim 360 tı ama progesteron sizinki gibi cıkmıştı o artıyorsa gebelik var diye biliyorm
Sedamert03 Şu mübarek cuma günü hürmetine, bebiş isteyen herkese Rabbim azada noksansın, sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin inşallah
Snglshm Sibelsibos Benim de tüp bebek ve seninki gibi iki tüpüm de kapalı ilk 2 denemem tutmadı eğer olmazsa lütfen pes etme ❤️ 3. Denememde tüplerimi tamamen bağladılar doktor onlardan akan sıvıdan dolayı tutmadığını söyledi. Gerçekten de öyleymiş 3.de tuttu.❤️ İstanbul Acıbadem Bülent tıraşa gittim. Eğer tutmazsa muhakkak gitmeni tavsiye ederim biraz pahalı ama işini mükemmel yapan bir doktor. İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur 🤲🏻🤲🏻🌸🌸
Sibelsibos Snglshm evt maddi açıdan toparlamak biraz zor tekrar denermiyiz şuan çok yıkık bir haldeyiz bilmiyorum 😞