Sarem Kızlar iyi akşamlar. Adetime 5 gün kaldı. Benim kasıklarımda agrı oluyor aynı şekilde belimde. Ve gırtlak dedigimiz yerde öğürtü tarzı birşey oluyor (çok özür dilerim kelimemden dolayı). Bu gün çok sıvı tükettim ve biraz önce 3 liralık test aldım yaptım negatif. Yarın sabah erken gebelik mi yapsam ilk idrarla. Sıvı etkiler mi sizce testi ?
Selinnnce Sarem biraz daha bekle istersen canım ya da dediğin gibi erken gebelik testini dene. İnşallah hamilesindir😊
payidar Sarem adetime 3 gün kala yaptım negatifti adetim geceli 3 gün olmustu yaptım pozitifti 🤗 gününüz geçmeden cokta takılı kalmayın 😘
Muhammedamine Sarem bu kadar merak ediyorsanız kan testi vermenizi tavsşye ederim evde yapılan testler pozitif çıksa bile kanla netleştirmek gerekicek erken gebelik testi ile hastanede yapılan beta hcg aynı fiyat bu strese değmez
Semraylmz 5 gün kala doğru sonuç vermeyebilir. Varsa bile testte çıkmazsa boş yere üzülmüş olursun. Günün geçmesini beklesen daha iyi olur aslında. Bide hamilelik belirtileri genelde günün geçtikten sonra ortaya çıkar. Şuan psikolojik olabilir. Yanlış anlama benzer şeyleri yaşadığım için söylüyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah vardır.
Sarem Semraylmz ay vallaha haklısın canım yanlış anlamam tabikide insanız sonuçta psikolojikte olabilir
Sarem payidar ay canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder insallah 😍 belki erken gebelik yaparım dayanamayıp 🙊
Sarem Kızlar ben sabah dayanamayıp test yaptım ama idrar damlattım testte hiç çizgi çıkmadı sonra 2 dakka geçti silik bi çizgi çıktı.
Mlkkkkkkk Adetime 2 gun kala (bu sabah) yaptim, negatif... insan kafasinda her belirtiden medet ummaktan kafayi yiyor gercekten, bari bir an evvel regl olsam da rahatlasam:(