Htckbra0716 Kızlar çok bir pozitif doğum hikayem olmadığı için uzun uzun anlatasım yok. Bebeğim de küvezde zaten. Dualarınıza talibim 🤲🏻
Kucukcicek61 Merhaba lütfen sürecinizden bahsedermisiniz neden doğum yaptınız suan aynı haftadayım ve inanılmaz sancılarım var hastaneye gideceğim kaç kg doğdu ne belirtiniz oldu nolur yazın, bu saate kadar gözümü kirpamadim
Htckbra0716 Kucukcicek61 Kimseye söylemedim ama burda yazayım. Eşimle ilişki yaşadık hiç bi riskim yoktu aslında ama ilişkiden sonra düzenli bi şekilde sancılarım gelmeye başladı.Acile gid lim dedik. Nst ye bağladıklarında 150-160 sancılarım çıktı ve 1 cm açılmam olduğunu söylediler. Doğum başlıyor dediler ve yatış verdiler. Kalbimde rahatsızlık olduğu için raporum vardı doktorum sezeryan önermişti. Raporu gösterince acildeki doktorlara o zaman ameliyathaneyi hazırlayalım dediler ve direk ameliyata aldılar. Bebeğimi doğum esnasında gördüm sadece kucağıma bile alamadım. Spinal anestezinin uyuşukluğu geçip ağrılarım hafifleyince anca bebeğimi görmeye gittim. Sütüm az geliyor ve sütümü sağıp götürüyorum tabi yeterli olmadığı için mama da veriyorlar.2kilo 300 gram doğdu . Solunumu kendi başına yetersiz geldiği için makina destekliyor.
Tunahan_rumeysa16 Bende 35+5 günlük doğum yapmıştım beş ay önce 2 kilo 40 gram doğmuştu minnakım küveze almadılar bşşey yok diye. Siizn bebişinizi hangi sebepten aldılar acaba çok geçmiş olsun biranönxe çıkar inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Htckbra0716 Tunahan_rumeysa16 inşallah çok teşekkür ederim. solunum yetersiz kalıyor kendi başına. Makina ile destekliyorlar 2 kilo 300 gram doğdu
Kucukcicek61 Htckbra0716 inşallah kısa zamanda taburcu olur minik kuş hiç üzülmeyin. Bende 35+3 üm ama bir haftadır gece sıfır uyku düzensiz sancılar ve aşırı ağrı baskı acı yaşıyorum ikinci gebelik ve artık doğurmak istiyorum. On gün daha taşıyacak mecalim yok gibi hissediyorum