momlife10 Anonimdenim enabizdan sonucun fotoğrafını çekip atarmisiniz. 13 gün kala bu sonuç cikmasi da değişik, doktor da değişik 😅 eğer gebelik varsa direkt doktoru şikayet edin
Havva21 Zaten bazı doktorları anlamıyorum ilk zamanlar covid oldum korunmadigimi söyledim test yaptılar hamile değilsin dediler bir sürü ilaç kullandım sonradan bı öğrendim hamile olduğumu bunu diyende doktor
arsl arsl hatta ya üzerine adet gördün yada ikiz gebelik mi acaba çünkü adetine 13 gün varsa yüksek bir değer
Anonimdenim arsl ben gecen ay adete 5 gün kala ilişki yaşadım normalde adetim 7 gün sürer 4 gun surdu
Anonimdenim bebisimbenmmm yok canım bakmadı gebe degılsın dedi iğne önerdi ağrılarım için istemedim çıktım hastaneden içimden bi ses yapma dedi
bebisimbenmmm Anonimdenim değerlere göre gebesin aslında. İlaç vs asla kullanma yarin başka dr a git muhakkak.
Havva21 Ben üstüne âdet gördüm 28 Ağustos en son adet tarihim 3.4 gün sürdü ilk gün baya geldi sonra azaldı ama normal sandım hamile değilsin dediği için doktor