anneoluyoruuumm16 serpilsu 9 haftalık daha 7 kilo verdim. Aşırı bulantı var tiroit de hızlı calisiyormus
Almeda 24 haftalığım 8 kilo almışım iki hafta önce tartılmıştım onun üstüne aldım mı kontrole gidince görücem 🤭
RCLale Almeda doktor kendisi mi tartmak istiyor ya kendiniz mi tartilmak istiyorsunuz. Yani zorunlu mu tartilmak doktorda
Almeda RCLale her kontrole gittiğim de tansiyon ve kilo ölçümü yapıyorlar kendileri istiyor takibe alıyorlar
Tugraseda RCLale doktorlar not alıyolar gidişatı görebilmek için. Tansiyon ve tartı rutindir her zaman
Miran41 MelisBerdo ben de sana doğru geliyorum :)) şuan 28 haftadayım 10 kilo aldım çok canım sıkılıyor
Almeda RCLale öyledir diye düşünüyorum benim gittiğim özel. Yani devlet özel arasında o konuda fark var mı bilmiyorum ama bence ayırmazlar yani hamilelik süreci sonuçta ikisi de takibe alıyordur mutlaka
MelisBerdo Miran41 hiç önemli değil sağlıklı beslenmeniz ve bebeğiniz sağlıklı olunca gerisi gerçekten halloluyor 💕
Busra98712 Bende 19+4 deyim 1 kilo almışım bile çok takıyorum aslında 🤦♀️ Ama artık durduramıyorum kendimi gerçekten