Asya_Lorin migreni çeken bilir yıllardır bende de migren var ve tuttuğu zaman en az 3 gün atak devam eder ne bir serum ne bir iğne kesmez çok iyi anlıyorum seni bu yüzden. Hamilelikte maalesef kısıtlı imkanlar var ama bence çok fazla parol alıyorsun doktorunun bilgisi var mı bu durumdan? Ayrıca magnezyum kompleksi de rahatlatıyor hala kullanmaya başlamadıysan muhakkak kullan doktoruna danışarak ağrılara iyi geliyor. Önceliğin doğal yollar olsun başını ılık suyla yıka, migren taşı, mentol&nane&biberiye yağı ile ense ve şakaklara masaj, soğuk kompresler, saç çekme, patates bağlama gibi gibi.. bir yöntem daha var cildini tahriş edebilir ama denemeye değer bence bıçak gibi kesiyor ben de son çare onu yaparım tarif ediyorum; 2 katlı kâğıt havlunun arasına nemlendirecek kadar kolonya serpiştirip üzerine karabiber dök pilava döker gibi diyim. Sonra onu tülbentle başına sıkıca bağla. Çok yakıyor ama inan bana çok iyi gelecek. Aşırı bi yanma hissedersen tülbenti biraz gevşet alnın tahriş olmasın. Şifa olur inşallah çok geçmiş olsun ❤️🩹