Kelle0129oekd Hanımlar kusura bakmayın lütfen hakkınızı helal edin belki canınız çeker ama başlıktaki gibi sodayı içsem bir zararı olurmu normalde içerim ama ananas la ilgili iyi şeyler duymadım birde size sorayım dedim (mango ananaslı soda)
Aslan10 Kelle0129oekd onların içinde renklendirici ve tatlandırıcı olduğu için önerilmiyor sade soda tercih edebilirsin
Ebrarkubra Kelle0129oekd aromalı sodlardan uzak durmanizi tavsiye ederim. Sade soda faydalı olduğu kadar qromalilar zararlı diye biliyorum
Aslan10 Kelle0129oekd sade soda içemiyorsan benim gi i için limon ve portakal sık çok güzel oluyor hem faydalı da. Maden suyu alırken magnezyum değeri iyi olan bi marka alın Kızılay öneririm
Kelle0129oekd Aslan10 evet çok haklısın canım bu aralar hep bundan çekiyor 🙈🙈bu son içiş olacak eşimde uyardı artık sade sodaya geçiş yapalım diye
Kelle0129oekd Ebrarkubra evet haklısınız zararı var kaç gündür içiyorum hemde vicdan azabı çekiyorum canım hep istiyor bu son içiş 🙈🙈
Kelle0129oekd Aslibali evet ama aşırı canım çekti valla gece içtim biraz artık sade maden suyuna geçiş yapacağım
Yineanneoluyorum Kelle0129oekd bu nasıl bir başlık kız soda icilirmi diye başlık atsaydin ya😊başka bir şey sanıp geldim neyse ben hergun bir tane sade soda içiyorum kasilmalara iyi geliyo hemde ağrıyan dişimi kesti diyebilirim
Kelle0129oekd Yineanneoluyorum 🙈🤭🤭ne başlık atacağımı bilemedim ya teşekkür ederim bende deneyeceğim 💓
Ao526- Kelle0129oekd Doktorum günde 1 şişe maden suyu içmem gerektiğini söyledi. Sebebide arıtma veya şişe sularda hangi minerali filitre ettiler bilmiyoruz dedi onun açığı kapatmak amacıyla mineral ve magnezyum açısından zengin olması sebebiyle iç dedi. Ama meyveli veya aromalı sodalardan uzak dur dedi içine ne konulduğu bilinmiyor ve zararlı şeker oranından dedi. Ananas evet rahim kaslarını gevşetti ön önerilmiyor ama sodanın içine ananasın nesini katıyorlar orası meçhul 😂 oyüzden uzak dur canım 😂 sadece soda iç 😂 sade soda candır