Senaykork abilgen ay keşke öyle olsa 😂 al al sonra eşimle o piskolojiyke tartismistik bide Niye herşeyi yanına almadın sirtindami tasiyon diye
Love13 Senaykork canım o sarı örtü ne için ? Bebişin yüzüne ne zaman örtüyoruz gerekli bişey mi o alıyım ona göre ?
Senaykork Love13 canım bn normalde bilmiyodumda ,kaynanamgil ilk doğumda alıp gelmişti Sarılık olmaması içinmiş , bana yine batıl inanç gibi geliyo ama burdada okumuştum çoğu kişi etkili diyor Doğumdan sonra beşikte yatarken ortmuslerdi yüzüne
Love13 Senaykork aaaa bende tam tersi şey okumuştum çocuğa hastane çıkışı şeylerini sarı almayın çocuk sarılık olursa anlaşılmayabilir falan diye.. ben bu konuyu bir merak ettim bakıcam sağol canım belki doğrudur eskilere güveniyorum bazı konularda 😁
brcylmzakts Love13 doğru okumuşsunuz doktorlar önermiyorlar sarı rengi yenidoğanda çünkü dediğiniz gibi sarılık olursa anlaşılmıyormuş
Senaykork dilay_06 bebeğin üzerinde bulunan beyaz kremsi verniks tabakası duru su ile cikmiyo çok varsa bazen yikiyolar