Atiyeg An itibarıyla son 30 günümüz kaldı 🐣 Haziran anneleri burada mı hazırlıklar bitti mi ben çok heyecanlı ve sabırsızım ilk gebeliğim bir an önce oğlumu kucağıma almak istiyorum
End22 Atiyeg benimde son 27 inşallah 🙏 herşey hazır sadece çantaya koymadım daha bende sizin gibi çok heyecanlıyım oğlumu kucağıma almak için sağlıkla gelsinler inşallah 😊
feride61 Atiyeg ver son 35🥹 35+0 dan selamlarrr ilk hamileliliğim benimde kızıma kavuşmayı beklemek 🥰
Nil_tal09 Evet bnm de son 40 gorunuyor uygulamada ne zmn gelir ALLAH bilir tabi hastane cantam herseyim hazir dogum oncesi temizlik yapiyorum
Atiyeg Nil_tal09 şehir dışında yaşıyorum ve hala çalışıyorum doğumum için ailemin yaşadığı şehire geçeceğim 1 hafta sonra ve hastane çantam bile hazır değil 😂🤭
Nil_tal09 Atiyeg Çocugun ne zmn gelicegi belli olmadigindan bn 33 haftadan basladim 34 e kadar anca bitti hala ufak tefek koyucaklarim var ama ivir zivir olan seyler her an her sey olabilir oyuzden en azindan aileniz yikama ve utuleme islemini yapsa sizin icin cok iyi olur
Atiyeg End22 amin amin inşallah en kolay şekilde doğumumuzu yapalım oğullarımızı sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah
Birglbiray Son 23 gün gösteriyor benim de, daha bugün kıyafetlerini falan yıkadım ütüleyip edip kaldıracam inşallah. Ama baya yoruluyorum dolanmak bile yoruyor fazlasıyla, kavuşmak için sabırsızlanıyorum artık. 😂
Atiyeg Birglbiray ben halen aktif çalışıyorum ama haftaya istesem de çalışamayacağım yasak olduğu için. İnanılmaz bir aktiflik var duramıyorum yerimde. İnşallah çok kolay olur doğumunuz🙏
Birglbiray Atiyeg bol bol dinlenin artık siz de, işiniz ne kadar rahat olsa da çok zorluyor bence 😂 ben 32. Haftamda ayrıldım izne, bir de oğlum var o yüzden katlanamıyorum sanırım artık. Hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah ❤️
Atiyeg Birglbiray tabiki her hamilelik farklı benim eşim evden çalışıyor o yüzden birazda bu rahatlığım evde herşeye yardım ediyor sağolsun. Evde bir çocuğunuzun daha olması sizi muhakkak daha da yoruyordur. Çok kolay güzel bir doğumunuz olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
feride61 Atiyeg ayy amin inşallah benim kızımın kalp atışları normalden fazla çıktı o yüzden normal doğum riskli dediler sezeryanla olacak ama henüz gün almadım
Atiyeg feride61 bizim oğlanda en son kontrolde makat dönmüş doktorumuz 39 a kadar daha döner dedi ama bakalım. Sezeryan başından beri hiç istemiyorum ama bebişlerimizin sağlığı önemli olan tabii