Youngplanner kckcdn95 öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 🙏 Benim merak ettiğim hastanede bebek kaka yaptığında kıyafetlerine bulaştırdı mı sırf bu korkumdan hemşireye isimli hastane çıkışını vermicem sonra giydiricem de
kckcdn95 Eyluladam15 en fazla iki saat uyanık kalabiliyor bu dönemde bebekler onda da mutlaka alt değiştirme emme olayı oluyo sonrasında oyun halısında salıncakta hoppala da veya kucak kucağa konuşarak geçiyor genelde
kckcdn95 Youngplanner çok teşekkür ediyorum sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 Kaka değil de kan lekesi iç zıbınında vardı diğerlerine bişey olmamıştı ama ben onu da sakladım bende isimli yaptırmıştım 😊
kckcdn95 Prensannesiiiiiii İlk 3 ay hiç yoktu sonrasında gece gündüz ayrımını anlayınca düzene bindi ben uykusu gelmediği sürece uyutmuyorum yorulsam da işler birikse de aç bile kalacak olsam onunla geçen her saniyemden keyif alıyorum 😇
Eyluladam15 kckcdn95 yattimi ne kadar uyuyor peki benimki pek uymuyor günde 1 kere 2 saat uzun uyuyor sonrası hep 5 dakka
Prensannesiiiiiii kckcdn95 ya bende sizin gibiyim uyanık olsa asla uyumam ben onunla ilgilenirim ağlasa bütün işimi bırakır onunla ilgilenirim benim oğlum da 6 ay 19 günlük bende uyku saatlerinde pek takilmam uykusu ne zaman gelse uyuturum sadece akşamları dikkat ederim o kadar
EHAD Merhabalar, yeni doğan kıyafetleri çok almayın diyor herkes. Bebek çok hızlı büyüyormuş. Yenidoğan takımlarından kaç tane olmalı sizce? Çok çabuk kirlenebileceklerini düşünüyorum
kckcdn95 EHAD Öyle diyenlere hiç aldırış etmeyin ve alın ben 7 takım almıştım ancak yetiyordu 2 güne bir yıkıuordum 7 takım almama rağmen 0-1 ay 7 takım 1-3 ay 7 takım aldım ancak idare ettik kakası çişi çıkıyor kusuyor herşey oluyo iyiki kimseyi dinlemeyip almışım dedim