Mimonur Kızlar benim adetim düzensin çok geç olurum bazen 1 hafta bazen 2 hafta gecikir ve şuan adetime 8 gün var ve ben kahverengi leke gördüm çok net belli ilk defa yaşıyorum sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Denizzomerr Mimonur bende bugün böyle kahverengi lekelenme gördüm nerdeyse günlük pedimi kaplamıştı cevapları bekliyorum
Rb14 Mimonur geçen ay aynısı bende oldu 4 gün falan sürdü sonrasinda adet gördüm ve bu gun hamile olduğumu öğrendim umarım hayırlı bir evladın olur 😍😍😍
Simayla Bende o leke geldi hasta oldum dedim ertesi gün yoktu test yaptım pozitif cıktı neden olmasın test yapmakta fayda var ama benim gecmiş ti baya adetim yoktur diye yapmadım
Mimonur Simayla ayyy inşallah bende pozitifi görürüm 2 yıldır bekliyoruz bu hafta eşimin doğum günü umarım en güzel hediye bu olur bizim için lütfen dua edin ♥️
Simayla Mimonur inşallah canım benim rabbim kısmet etsin bende büyük şok yaşadım rabbim sanada kısmet etsin bu güzel mucizeyi
Kbr-23 Bence bir test alın yapın bende adetime bir hafta kala kendimden şüphe duydum test yaptım negatif çıktı daha sonra adet olmadım 5 gün sonra bidaha yaptım pozitifi gördüm