Merhaba anneler , 8 mayıs akşamı hafif bi vajina ağrım ve karın ağrım vardı hatta sabahtan beyaz sümüksü akıntılar gelip durdu.
Akşam 11 sularında duş alayım diye içimden geçirdim ve gittim sanki doğuma hazırlıkmış gibi her yerimi temizledim,abdestimi aldım sanki sabah doğumum varmışcasına😂😂
Gece 3-3.30 gibi tam hatırlamıyorum karnımın içinden çıt çıt diye kemik kırılması gibi ses geldi sonra uzandığım yerden kalktım bi baktım su gibi bişi akıyo bacağımdan ama azıcık dedim altıma yaptım herhalde ama aklıma o ses gelince eşimi kaldırdım eşime suyum geldi sanırım dedim
Altına işemişsindir diyip güldü😂
Sonra 5 dk geçti hızlı su akmaları , pembemsi sulu kan gelip durdu.
Eşim hala yalancı sancı nişan diye diye 20 dakika da 1 olan sancılarım düştü 2 dakikada bire bu arada eşim de ben sancıları çekerken ütü yapıyordu bizim planlı sezeryan olcağından hazırlamadık bavulu 🙈 eşinizi sakın dinlemeyin direk doktora gidin kızlar 😂 sancı çok fena bişi 😂😂 o sinirle tartışma bile yaşadık😂😂😂
Sabah saat 08.15 e kadar acılar cektim en sonunda hastaneye gittik doktor sulu kanın doğum başladığını söyledi ve beni kontrele nst götürdü bide muyene ettiler 2 cm acılmam olmuş sezeryan olcak birisi acılma kendine neden yaşatır eşime sormam lazım cünkü kaç saat evde durduk 😂😂😂
Spinal oldum, uyuştum 09.15 de oğlum dünyaya geldi cok sükür 09.05.2023 💙🤍
Bi sıkıntımız yok cok sükür 37+5 olunca korkmuştum küvoz olur mu diye ama suan yanımda kuzucum ve evimizdeyiz🥹 iğne acıtan bi iğne değil ama suan ilaçların ve serumların etkisi geçtikçe zorlanıyorum hareket ederken. Bi kaç güne toplarım inşallah 🌸 öyle anlatayım dedim kızlar 👼🏻💙😂sormak istediğiniz bir şey varsa ben burdayım
Benim tek sorum vat tecrübeli annelere , göğüs ucumu anca iğne enjektörüyle çıkarıyorum başka çözüm var mı sizde hiç yaşadınız mı bunu.