Hemsirees55 Arkadaşlar boyun ağrım bu ara çok üç gündür parol içiyorum böyle devamlı parol içen var mı
Gizembltc Hemsirees55 iki aydır geçmeyen kol ağrısı yaşıyorum ve her akşam 8 ve 12de parol içiyorum ki ancak öyle uyuyorum 4 saatte bir sıkıntı yok
IMom24 Hemsirees55 Doktorunuz aksini söylemedigi sürece içilebilir zararı yok tabi belli aralıklarla saat araliginiz düşmesin
Ess91 Hemsirees55 bugun tetanoz asisi oldum doktor kendini kotu hissedersen parol icebilirsin dedi sorun olmuyo yani
Fatmaaskn Gizembltc kaç haftalıkken başladı benim de iki ay olacak kolum da ağrı var ağlıyorum ağrılardan her gün
ekyc İltihaplı romatizmam var kortizon kullanıyorum ama ağeı kesici olarak sadece çift parol 4 saat arayla alabiliyorum doktorum bana sormadan 4 saatte bir çifter çifter içebileceğin tek ilaç dedi 😀
Gizembltc Fatmaaskn valla tam hatırlamıyorum onu canım ama sanırım 10. Haftamdan sonra falandı galiba ya
Gizembltc Fatmaaskn geçmedi desem yeridir. Bazen sıcak su torbası işe yarıyordu bazen buz hangisi işe yararsa onunla uyuyordum bide duşa girdiğimde ılık suyla masaj+ 4 saatte bir parol
Gizembltc Fatmaaskn gittim ama bi sonuç alamadım nerdeyse gitmediğim bölüm kalmadı. Eskiler siyatik diyor nedensiz ağrıymış