Nefise55 33 haftalık hamileyim tuvalette idrarımı yaptıktan sonra vajinamdan bişi düştüğünü hissettim peçeteyle silince koyumsu krem rengine yakın akıntı vardı acaba bu doğum öncesi nişan mı ve sırt ağrısı çok çekiyorum şuan doğum sancısı mı?
YaseminBatrk Nefise55 korunmasız ilişki yasadiysan eşinin spermidir. Nisan daha çok pembe kirmizi kahverengi yani akintidab farklı bir renk diyorlar genelde. Sırt ağrın haftan ileri ondandır bende 35 haftanın içerisindeyim belim sırtım kopuyor gibi. Dinlen biraz geçer insalah dus al . Duş alop geçmezse artarsa acile git istersen
Nefise55 YaseminBatrk korunuyoruz sperm değildir 22:15 den beri ağrıyo sırtım bı duruyo bı başlıyor işte duş falan da aldım Dün geceden beri ara ara böyle sırt ağrısı yaşadım ve ilk defa öyle akıntı gördüm
YaseminBatrk Efsun-00 yaaa gerçekten mi gözünüz aydın. Çatı muanesi tetikledi demekki. Nasıl doğum oldu
Efsun-00 YaseminBatrk YaseminBatrk teşekkür ederim 🙏 normal doğum oldu. Doğumum da çok kolay geçti çok şükür. Ama ciğerleri tam gelişmemiş yoğun bakıma aldılar az önce :( bi kaç gün orada kalacakmış oğlum.