Hilalll28 24+5 oldum bugün. İlk aylarda ölümüne kusma bulantı vardı şükür 1 aydır kusma azaldı. Hala prilam devam ediyorum. Ama tabiki bulantılarım tamamen geçmedi. Psikolojikmen sanki hiçççç geçmeyecek gibi geliyor artık. Sanki ömür boyu mide bulantısıyla yayacakmışım gibi. Doğumdan sonra tamamen geçiyor değil mi anneler nolur tecrübenizi yazın.
BSRDMRL Hilalll28 benimde bulantım çoktu yataktan çıkamıyordum serum yiyordum acillerde,,,prilam bana hafif geldi zofer kullandım. Baya etkili oldu. Doktorunuza sorup belki kullanabilirsiniz sizde
Nurklcozdn Hilalll28 ben 28 haftaya kadar bulantı yaşadım prilamı gece yatmadan atıyordum öyle faydasını gördüm artık hiç yok şükür
Hilalll28 sibel111 doğar doğmaz bitiyor ama değil mi. ? Doktora soruyorum geçecek diyor ama bulantımız günüm yok suan
Hilalll28 BSRDMRL şuan hafifledi şükür. Benim merak ettiğim bulantıların doğumdan sonra kesin geçip geçmediği asılnda 😔
kckcdn95 Hilalll28 Bende 9 ay kustum çok hemde ama çok şükür bişeyim kalmadı sadece tiksindiğim şeyleri hemen yiyemedim