beyzacoskun kızlar 14 haftalığım sanki tekme hissettim iki kere ne diyorsunuz bu işe sizce hissedebilmem için daha erken mi
Yagmurr8 beyzacoskun banada öyle söylüyorlar daha çok erken diyorlar ama ben gayet hissediyorum 15 haftalığım net bir şey hissetmiyorum ama çocuk sağa ya da sola döndüğünü hissediyorum galiba baş kısmı hissettiğim ama hissediliyor yemek yediğimde karnım geriliyor garip bir şeyler oluyor 😅 ama hissediliyor bence kişiden kişiye değişiyor
benaslindayohum beyzacoskun benimde ikinci gebeliğim ve 14+4 ve banada arada balık kayar gibi olmaya başladı halbuki ilkinde 20. Haftada hissetmiştim bilmiyorum belki bana öyle geliyordur diyip üstünde durmamıştım ama galiba öyle daha erken hissediliyor😁
Kizilciksurubu beyzacoskun ben 13. Haftada tekme şeklinde değil de balık yüzüyormuş gibi hissetmiştim. Doktorum da hissedebileceğimi söylemişti. Tekme için belki erken olabilir ama hareketleri hissediyor olabilirsiniz. :)
Sabina13 beyzacoskun ilk bebegimi 15haftalikken his ettim..ola bilir..tekme degil de kanat cirpmasi gibi bir sey oluyor
elifsen herkes de ne bilmiş :) kişiden kişiye değişir. ilk gebeliğimde 14 te hissettim. karın ve rahim yapısıyla alakalı bir durum bu. çok zayıf arkadaşım 13te hissetmeye başlamıştı o da ilkti :)