Gkcnasna Kullanan oldu mu. Genel cerrah yazdı. Çok kötü durumdayım bagsur meme oluşmuş. Yürüyemiyorum yatamıyorum oturamıyorum. Eczaneden alıcam kullancam. Kullanan olup etkisi gören oldu mu yada yan etki kızlar 🥲
rojdaa_5634 Gkcnasna Gebelikte kullanmadım ama kabız oldugum zaman makat çatlağı ve hafif basurum olduğu için baya kanamam oluyordu çok canım acıyordu büyük tuvallette o yüzden doktor yazıyordu bunu çok iyi kesinlikle kullanın ama gebelikte kullanmadım dediğim gibi o yüzden mutlaka kadın dogumcunuza sorun. Ve anestol ağrı kesici krem de çok iyi ikisini birlikte kullanmak daha etki veriyordu.
ssahnss Gkcnasna bende aynı durumdan muzdariptim geçen hafta doktora gittim kremini ve fitilini yazdı 1 haftadır kullanıyorum ağrı kalmadı rahatlattı baya, ben ek olarak kantaron yağıda sürüyorum oda iyi geliyor. Bebeğe zararı olmayan bi ilaç demişti bana
1989H rojdaa_5634 canım seni çok iyi anlayabiliyorum bende doğumdan sonra yırtık oluştu çok doktora gittim çok krem fitil kullandım ama en son anestil pramofen locofen kullandım her lavaboya girip çıktığım zaman muhakkak birini kullandım sıcak su üzerine oturdum vs zamanla elhamdülillah geçti ama sen yine de doktora sormadan kullanma istersen Allah yardımcın olsun çünkü çok zor
Gkcnasna rojdaa_5634 ya evet bende gebelık dışında kullandım. Ama ılk defa bu kdr kötü durumdayım. Sordum kadın dogumcum genel cerrahi dedıgı ilacı kullanablrsn dedı. Genel cerrahds bu ilacı kremi verdi yani. Normalde ilk üç aylık dönemde kullanım önermiyoruz ama son ayds makata baskı olunca şikayet artıyor dedı.