deryaikov__ Bestlak süt arttırıcı damla kullanacağım dedim sütüm azaldı diye ama hamileyim de. Kullanabilir miyim acaba dün hastaneye gittim doktora sormayı unuttum ne zaman giderim artık bilmiyorum
deryaikov__ YuvarlanamayanPaanda beni yanlış anladınız zaten emzirdiğim 9 aylık bir bebeğim var sütüm azaldı üstlük 3 aylık hamileyim damlayı kullanabilir miyim diye sordum
deryaikov__ Nurr_22_22 beni yanlış anladınız zaten emzirdiğim 9 aylık bir bebeğim var sütüm azaldı üstlük 3 aylık hamileyim damlayı kullanabilir miyim diye sordum
sselinn deryaikov__ bilmediğim için soruyorum. Hamileyken emzirilir mi? Kulaktan dolma emzirilmez diyorlar ama doktora sormuş muydunuz?
YuvarlanamayanPaanda deryaikov__ anladım sütünüx kesilebilir bebeğinize ek takviy3 yapmanızı öneririm karnınızdakı bebeğin beslenmesi için
_nigarr24_ sselinn emzirin diyen de var emzirmeyin diyen de. Emzirirken rahim kasılıyor diye pek önerilmez. Ama ben kızım 7-8 aydır emziriyorum birşey olmadı
00Sule00 Kuzenim ayırmıştı direkt doktor öyle söylemiş. İkisini birden besleyemezsin demişti. Bir doktora danışın isterseniz.