mhmtsmy mrsperaa benim normalde de kaburga ağrım olur arada şimdiden korkuyorum büyüdükçe olursa diye Allah korusun.bir çaresi yok mu?
2prensesannesiiii mrsperaa sol tarafım çürüdü 37+1 im ve gece kaburgam kırılmış gibi ağrıyla uyanıyorum inliyorum resmen parol içiyorum 2 gündür rahatlatıyor ve artık ağıran yere dokunamıyorum zedelenmiş gibi ağırıyor dokununca😵💫😞 parol rahat uyumamda yardımcı
PrensesAnnesi- Bebeğe yer açılıyor kuzum son zamanların artık burdan sonrası biraz sıkıntılı ama sabret rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
mrsperaa PrensesAnnesi- Çok teşekkür ederim gerçekten son 4-5 gündür çok zorlanıyorum sabrım kalmamış gibi hissediyorum 😥
Bahar_22 mrsperaa 5 aydır çekiyorumm 35 haftalık oldum yeni hafiflemeye başladı uyku yok oturma yok yürüme tok zor nefes alıyordum
mrsperaa Serap-asel 12 haftadan 28 haftaya kadar sırt ağrısı çektim oda çok kötü artık sırtımın sağ tarafı ağrıdan çürümüştü şimdide sağ ön kaburgam Allahım ağrıdan çürüyo resmen 😔
Serap-asel mrsperaa benımde aşırı ağrıyor ve karnım aşırı büyüdü ve şiş yanlarım sankı gerilmekten çatlayacak o derece etim çekılyo sankı
Serap-asel Sureyya1 çok gecmıs olsun ayrıntılıda baktırdım doktor bsy yok rahım yukarı çıktı organlar sıkışıyo dıe olyo dedı