Almeda Kızlar gümüş kapak denk geldi alışveriş için liste oluşturucam da bilgi almak istiyorum kullanan var mı aranızda? Ne kadar süre kullanıcaz bu kapağı iyi geliyor mu gerçekten göğüslere
Yasmiiinn1707 Almeda kullananlar memnunlar hep ama benim için biraz pahalıydı onun yerine philips avent gögus kalkani aldım, inşallah bu da iş görür
Mine16 Almeda Canım gümüş kapağı çok duydum valla herkes yaramı iyileşti ve süt arttırdı diyor bende aldım. Haftadan sonra doğuma kadar günde 2 saat takın denildi bende yarından itibaren başlıcam inşallah 33 e giriyoruz yarın Umarım yara mara olmaz doğumdan sonra rahat rahat emziririm ☺️👍🏻
Bahar_22 Almeda evet gerçekten işe yarıyor İlaç kullanmadan hep onun sayesinde toparladım kuruluktan başka yarada olmuyor zaten kullanırken güzel nemli tutuyor nemli tutucak başka altarnatifleri varsa değerlendirilebilir
cns__ Almeda doğumdan sonra da alabilirsiniz. Bem doğum yaptıktan sonra 3 ya da 4. Gün aldım. Baktım gögüslerim acıyor yara olucak gibi hemen aldım kullandım ve cok iyi geldi gerçekten.
preg_tug Açıkcası benm kullanan arkadaslarım cok memnun kalmıs. Krem bile kullanmamıza gerek kalmadı dediler
Almeda Yasmiiinn1707 bende denk gelince merak ettim en iyisi zamanı gelince denenmeli senin kullandığını da listeye alıcam aklımda bulunsun en azından teşekkür ederim ❤️
Almeda Mine16 ahh öğrendiğim iyi oldu kuzucum teşekkür ederim❤️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
_Daydreamer_89 Almeda ben almıştım pişman oldum hep göğüs kenarlarını kesti onun yerine göğüs pedleri var ondan kullandım hem silikon hem pamuklu
Almeda _Daydreamer_89 hadi ya 🥺çoğunlukla olumlu yorumlar aldım aslında kişiye göre değişiyor demek ki 🤔
bademli_puding Almeda etkili işe yaraması için doğumdan iki hafta önce kullanmaya başlamak gerekiyor ilk hafta sadece gündüz ikince hafta hem gece hem gündüz kullanmak gerekiyor