Maras46konya-00 Her gün karnım ağrıyor 17 +4 üm ne zaman geçiyor acaba bu ağrı🤦♀️🤦♀️🤦♀️ doğru düzgün bişey yapamıyorum birkaç gün önce doktor ultrason dan baktı iyi normal sağlıklı dedi
Mucizelerim3 Maras46konya-00 o zaman hazımsızlık ve gaz sıkışması var taze nane çorbaya yada ayrana kat ye anında rahatlatır
tubacadircier Maras46konya-00 ne yalan söyliyim 29 haftalık olduk hamile kaldığımdan beri hep az az karın ağrılarım sancılarım var özellikle de yorulduğumda daha çok acırmışcasına bi ağrı sancılarımın bi kısmını çekmiş olmayı umuyorum😂
Hamalp Maras46konya-00 bisi diyim mi bırt yapmaya bakcan yemin ederim 22 ye kadar karın mide ağrısından duramadım sırf bırt yapamadığım için. Bisi de yedirtmedi simdi 26haftaligim hala yapamayınca çok ağrıyor. Nasıl bırt yapcan ona bak
Ilosunuz1 Maras46konya-00 merhaba bende 17+3üm sizinle aynı problemi yaşıyoruz sanırım hatta bende byle bir post açmayı düşündüm benim gibi olanlar varmi diye içim rahatladı biraz yanlız degilmisim 😊 Bendede sancı çok oluyor gaz sancısı sanırım normalde hiç bir sıkıntımizda yok bebektede bendede 🤷🏻♀️
Maras46konya-00 Nane mi naneye tiksiniyorum ya aynen gaz sıkışması da oluyor arada bir başından beri geçmedi zaten
Mucizelerim3 Maras46konya-00 eğer naneden tiksiniyorsanır bol bol rezene çayı oda rahatlatır inşaAllah. Bol bol derken sanırım iki bardak sınırlı yinede araştırırsınız. Bende yaşadığım için o durumu çok iyi anlıyorum çıldırıcak noktaya geliyordum malesef
Maras46konya-00 Hamalp elimden geldiğimce bırt yapmaya çalışıyorum vala ya 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ bir bitmedi ki kaç aydır
Maras46konya-00 Ilosunuz1 aynı bende öyle normal bebek de sıkıntı yok ama karın ağrısı var geçmeyen bazen de gaz problemi doktor hep iyi sağlıklı fln diyor bakalım inşallah geçer. Doğru düzgün bşşey de yapamıyorum ki 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ zor geçiyor benim gebelik
Hamalp Maras46konya-00 bitmesin çıksın gitsin ben notmde de yapamıyorum nolduysa Allah tarafından şu bikac hafta çok rahatladım. Birt yapmak gibisi yok insan vücudu için.
Maras46konya-00 Hamalp vala insan yapınca rahatlıyor ben direkt salıyom gebelikten beri sürekli var başından beri ya