Htcdgrl Ortalama kac cm kac gram altın oluyor uygulamada 35 cm yazıyo benim bebeğim 25 cm gelişimde herhangi bi sıkıntı var mı sizce
BozkrtArs Htcdgrl canım öncelikle merhaba ben 24+4 de gittiğimde 33 cm 830 gramdı ama eşimde bende uzun boyluyuz. Doktorun sorun görmediyse birşey yoktur Allah’ın izniyle. Genetik olabiliyor böyle şeyler
Esois Htcdgrl benim 27+3 bugun muanem vardi boyu 35 cm kilosuda 1040 doktorum gayet iyi oldugunu soyledi bence sizinkide normal aksi bisey olsa doktorlar zaten soyluyolar
Minis122 Htcdgrl 22+6 haftada 24 haftaya 25 hafta arasi uyumluydu 30 cm di suan 27 oldum ama.bilmiyorum.cm
Htcdgrl BozkrtArs merhaba kuzum doktor gelisim olarak normal dedi bende kısa boyluyum zaten ama yine de aklıma takıldı umarım haftası ilerledikce gelisir boyuda takıldım sadece :((
BozkrtArs Htcdgrl dediğim gibi canım genetik oluyor böyle şeyler hiç takılma. Doktorun sorun görmediyse birşeyi yoktur. Bol bol muz tahin pekmez ye ve süt kefir falan iç. Allah’ın izniyle sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış ❤️