Hanhan8 123blogggh bunları duydukça inanasım gelmiyor artık 🥹🥹 11haftalıkken tahminde bulundu çok mu erken sen ne zaman öğrendin
123blogggh Hanhan8 ben 13 haftalıkken öğrendim emindik yani bugün dediğim gibi tam anlamıyla şok olduk ama ben rüyamda görmüştüm başından beri hissetmiştim
Hanhan8 123blogggh Allah gönlündekini nasip etmiş sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻 Şuan kaçıncı haftadasın canım
Gmzkzk 123blogggh 13 haftadan sonra bidaha kontrole gitmişmiydiniz cinsiyet için sadece 13 haftada mı yorum yapıldı acaba 🥰
Eluf 123blogggh kaç defa kız dediydi sonra erkek olduğunu ugrend8n canım…bana 3 Dr kız dedi 14.18.21 haftaya kadar kız dediler dahada sormadm suan 39.4 oldum
Tazehamis44 Eluf merhaba bizde 16 haftalık olduk kız dedi doktor renkli ultrason da baktı.Erkek olsun çok istıyordum bana umud oldunuz acaba bizde de sizdeki durum olur mu😃
123blogggh Tazehamis44 benim arkadaşıma da 16 da kız dediler onun da bugün detaylısı vardı kız yine 15 tem sonra değişmesi zor bence
123blogggh aalparslanaselll 13 haftalıkken kız denildi sonrasında 16-18 de göremedi doktor iki farklı doktora gittim bugün detaylıda belli oldu