Kubrakarahan Kızlar 18-23 haftalarda yapılıyor muş ben 19 da yaptırsam uygunmudur biraz daha beklesem mi 19. Da yaptıranlar bebişi görebildimi yüzünü simasını falan?
Bal_1604 Kubrakarahan çok net gozukecegini sanmam 21 ve 22 de girdim yinede bile bulanıkti zor alınıyor poz ve 22 de girmenizi tavsiye ederim ozaman bütün organlarina bakiyorlar
Mewosss Kubrakarahan 18. Haftada ben yaptırmıştım 3lü testim riskli çıktığı için mecburen. çoğu şeye bakılabiliyor ama göremediğimz şeylerde olabiliyor dedi doktor ve 22.haftada bi daha yaptırdım
Daisy0000 Kubrakarahan 19+6da yaptırmıştım devlette olduğu için kafama göre alamadım,özelde yaptıracak olsam 23ü tercih ederim
hemsireanne55 Kubrakarahan bence yaptırın detaylıda rahim ağzı uzunluğu da kontrol ediliyor herhangi bir sorun varsa erken müdahale edilir
Bety93 Kubrakarahan ben 21. Haftada yaptirdim dilersen 1 -2 hafta daha bekle net bir şekilde görevilmiştik biz 🥰
Avakado1 Aysedugme bende 20+4 de girdim aynı böyle bir sima. Bence bu aşamada hepsi birbirine benziyor
Bal_1604 Kubrakarahan doktora düzenli gidiyormusunuz ayda bir falan ? Eğer kontrollerde normalse acele etmeyin 21.haftada henüz beyinde biryer gelismemisti oyuzden 22.haftafa tekrar gitmek durumunda kaldım ben çünkü 19 hafta çok erken
Aysedugme 20 den önce gitmeyin 20 nin içinde gidin en azından doktorum iyi demişti o zamanlar için 17 de de ayrıntılı gibi yapmıştık ama damarların bakılması için 20 yi bekledik yine
Gencanne2 Kubrakarahan bende 19da yaptırdım diğeri 21 de yaptırmıştım bariz fark var arada. Bence bekleyin biraz daha derim
Papatyaamm90 Kubrakarahan bence 22 bekle ben 19 da gittim kist falan var dedi kafam karıştı normalde 18 19 hafta da görünürmüş 22 de geçermiş . Yani en azindan kafam karismaz
AsyaCngz55 Kubrakarahan 21-22. Hafta ideal olanıymış canım hele bir de perinatoloğa görünürsen her detayını incelersin bebişinin sağlığı hakkında detaylı bilgi sahibi olursun bende çatlıyorum meraktan ama sabrediyorum.