gulay_52 22 haftalık hamileyim serklajliyim kasılma yaşıyorum sanki ama kanama lekelenmem yok kasılma nasıl birşey acaba
linaa123 gulay_52 17 haftalıgım bende 1 haftadır bende yasıyorum karnımın alt kısmında bişey toplanıyor gibi oluyor ve ağrı yapıyo beliniz de ağrıyor mu bana doktorum stres kesinlikle yasak dedi
linaa123 gulay_52 ağır kaldırmamaya dikkt edin ben özellikle dikkat ettim en ufak bişeye bile sinirlendiğim zaman kasılıyorum
hemsireanne55 gulay_52 ağrısız olan toplanma ve kasılmalar yalancı kasılmadır. 20. Haftadan sonra her gebede görülür
Zynpbal_ hemsireanne55 benim kasıldıgı zaman ağrım olmuyor ama nst çekilirken kasıldı bu sancı olarak çıktı
Susam-21 Eliftal bende ilk gittiğim de nst çekildi sancı çıktı doktorum magnezyum.serum verdi tekrardan nst çekildi sanci çıkmadı magnezyum verdi günde iki defa içiyorum hala bebeğim toplanıp sertlesiyor ama bir daha nstye girmedim
hemsireanne55 Zynpbal_ çok normal sizde sancı çıkması bundan sonra artık rahim ağzı yumuşar ve kısalmaya başlar kendinizi doğuma hazırlıyorsunuz, ancak 20-30 arası kasılmalar nst de çıkarsa erken doğuma sebep olur