Mucizelerim3 şimdi bizim sorunumuz şöyle başladı. Doğum yaptıktan sonra sütüm hemen gelmedi zorla zorla sağa sağa kolosturumu getirdik 10cc kadar geliyordu ve şekeri düşüyordu bebeğimin dolayısıyla hastanede şırınga&biberon&mama&silikonla ilerledik 2 gün hemşirelerin tavsiyesiyle. Sonra bebeğim yoğun bakıma alındı 1 hafta o süre zarfında ben sürekli süt sağdım bebeğim de biberonla içmek zorunda kaldı ve zaten biberona alışmış oldu memelerim de 2 saatte bir süt dolmaya. Hastaneden çıkınca da zaten olmayan meme uçlarımı almakta çok zorlandı ben ağzına tıkadıkça bebeğim ağlamaktan kaskatı kesildi aynı zamanda zaten memelerim süt dolu olduğu için çok sert ve ağzına alamadan çıkıyor☹️ ben mümkün olduğunca emzirmeye çalışıyorum aslında her fırsatta da kendi mememi silikonsuz teklif ediyorum ama maalesef başaramadık henüz. Sütümü sağmasam hem ben ağrıdan duramam hem bebeğim aç kalır çünkü memeden aranarak ayrılıyor uzun uzun kalmasına rağmen. Öyle karışık ki aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık dedikleri durum işte☹️ bir profesyonelden destek almak şart oldu sanırım bu durumda.. ay ne uzun yazmışım be😵💫😅