Bereninannesi Kızlar kızım 4 aylık oldu sürekli ağlıyor bağırıyor çok huysuz 7/24 meme istiyo yaptığım hata yüzünden tek meme vermek zorunda kaldım acaba doymuyor mu mama mı versem ne yapacağımı şaşırdım yardım edin 😩
Sersel_15 Bereninannesi benim bebeğim de 2 ay 9 günlük huysuz ağlıyor hele karnı acıktığında uykusu geldiğinde resmen çıldırıyor bazen yetişemiyorum dışarı çıkamıyorum ağlama krizi tuttu mu durduramıyorum
nilsmomy Bereninannesi 4. Ay atağı. Çok zor yaşayan bilir bizde 4 ay 27 günlüğüz yeni yeni düzeliyor ama uykularımız hala bozuk
Sersel_15 Bereninannesi bende bi tek benim bebeğim böyle sanardım gerçekten zor Allah yardımcımız olsun onlar sağlıklı olsun da
Melek0606 Bereninannesi bebeği her ağladığı da emzirmek doğru değil bu sefer de gaz skntisi yaşayabilirsiniz sanırım 4. Ay atağında bı hemşire vardı adını bulabilirsem size söyleyeyim onun tavsiyeleri baya ise yariyor
Bereninannesi Melek0606 valla ismini bekliyorum sizden bebeğim zaten doğduğundan beridir gazlı kolik bir bebek ama 4.ayın bitimiyle eskisi gibi gaz sancısı kalmadı şükür
Eemoom Bereninannesi evet genelde herkes şikayetçi. En zor geçen 4 ve 8. Ay diyorlar. Ben bişey anlamamıştım mesela. Ara ara huysuzluk olmuştu. Ama normal geçmişti. Her bebekte bir olmuyor. 35 gün sürüyor. Google da atak haftası hesaplama yazın. Orda bir site var. Ordan kaç gün kaldı hesaplayabilirsiniz
Melek0606 Bereninannesi bnm oğlumda kolik bebekti hep ağlardı çözümü pis pis sesinde bulmuştum kundak yapıyordum sürekli ve karın üstü yatırıyordum
Bereninannesi Melek0606 bende çareyi kundak yaparak yatırmakta buluyorum sadece o şekilde duruyo uyuyo çünkü