Dila5 Kızlar biraz saçma gelebilir ama canım tavuk ciğeri çekiyor. Hamilelikte yenir mi? Ellersen leke vs olur derler ama yiyince bişey olur mu yediniz mi siz🤔
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Dila5 tek bir seferden bişey olmaz iyice pişirip öyle yiyin birkaç çatal alsanız da yeter en azından aşermenizi bastırmış olursunuz.
Mothertea Dila5 bana doktorum hafta da iki kez ciğer yemen lazım demişti kansızlığım var iyi piştikten sonra zararı olur mu ki
ikbalk Dila5 ciğerde bulunan çok fazla A vitamini hamileliğin ilk 3 ayında doğum kusurlarına yol açtığı bilimsel çalışmalar sonucunda ortaya konulmuştur. iyi bir şey değil diye biliyorum yani, en sağlıklısı doktorunuza danışmanız.
Minik-ve-annesi @Dila5 biraz önce eşimle konusuyodum bu konuyu.evimde ciğer çok pişerdi ama hamile olduğum için eşime sakn dalgınlığına gelipde ewe ciğer alma dedim yenmez diye biliyorum ben internetten de arastrabilirsin
Dila5 Minik-ve-annesi doktorunuza sordunuz mu o ne diyor? Şimdi doktora mesaj atmak istemiyorum bu konu yüzünden yani sizinki kesin bilgi mi
Mothertea Dila5 tavuk ciğeri hiç denemedim dana ciğer yiyorum genel de ama aynı şey Canım afiyet olsun böbrek bile yiyenler gördüm Instagram da ben sağlıklı normal doğurdular:)
Minik-ve-annesi @Dila5 sen tabiki doktoruna sor bunu ben sadece arastrdklarmdan bilgi vermeye çalıştım ilkim düşük olduğu için elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bu sefer ❤️
birannis_ Dila5 ben yedim hiçbirsey olmuyor dediğiniz gibi elle yerseniz ve bir yerinize dokunursanız leke olur
esraylcnkayaa Dila5 ilk 3 aylık dönemde önermiyorlar . Sonrasında porsiyona dikkat ederek tüketebilirsiniz. Bende kuzu ve dana ciğeri tükettim az miktarda.