İkili testinin riskli çıktığını fetal dna amniyosentez istediler demiştim belki görenler vardır. Bu testleri yaptırmaya maddi gücüm yoktu ve bende profesör perinatoloji uzmanına (özel) randevu aldım bugün gittim . Bebeğime hem karnımdan hem vajinadan detaylı ultrasonla 1 saat boyunca baktı bütün organlarına beynine yüzüne burnuna kısacası tüm vücuduna ve dediki İkili üçlü dörtlü testlerin sonuçları büyük yanilma veriyor . Bebeğinizde hiçbir sorun yok amniyosentez istemiyorum çok riskli fetal dna diğer testler gibi çok yanıltıcı sonuçlar verebiliyor yetersiz bir test dedi. Benim size önerim hiç birsey olmamış gibi yolunuza devam etmeniz hamileliginizin tadını çıkarmanız eğlenmeye bakmanız dedi. Hiçbir teste güvenme dedi . Çok mutluyum çok şükür. Bunu yazmamın sebebi bu testler yüzünden üzülen anneler var durumu olmayıp fetal dna yada amniyosentez yaptırmayan anneler var lütfen üzülmeyin hiç üzülmeyin iyi bir perinatoloji uzmanına gidin sadece içinizin rahat etmesi için. Hepimiz sağlıkla sıhhatli kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah. Bana dua eden herkesten Rabbım bin kere razı olsun hepinizin ne muradı varsa versin inşallah. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️