Sibelsibos Esoo06 can sin sen cansın ya inşallah hayırlı haber alırım sabirsizlaniyorum yapıyorum işte dayanamayıp yoksa kana 2 gün kaldı farkındayım ama boş beklemek kafayı yediriyor
NewMom__ Sibelsibos kuzucum her zaman ilk idrarla yapılan daha doğru sonuç verir. Yani sabah yaptığını göz önünde bulundur. Gün içinde aldığımız sıvı miktarı bile değişiklik gösteriyor.
Sibelsibos NewMom__ haklısın canım ne bileyim bol buldum heralde testi oluncada çekirdek gibi mübarek bendede sabır sıfir 🤣
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa evt ama işte hiç bir şey olmaması boyle cabalayarak zaman geçiriyorum 😊
Ebebe Ben de senin gibi test yapıp kana gitmeye korkuyordum kimyasal gebeliğim vardı öncesinde. Yükseldi mi yukselmedi mi stresindeydim. Aynı siliklikte çıkmıştı 2 gün sonra. Korktum ama test verdim 3 katı artmıştı
Sibelsibos Ebebe şuan derin bı oh çektim sağol canommm ya hastanede negatif derlerse uzulmeyeyim alistirayim diye yaptım aslında böyle olunca da muallakta kaldım sizede hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin insallh 🤲
Ebebe Sibelsibos amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Sen de hayırlı haberlerini yaz buraya bekliyoruzb💓
Sibelsibos Ebebe insallah dualarinza muhtacım sadece iyi dilekleriniz karşınıza kat kat güzelliklerle çıksın inşallah 🤲🤲
Mervebyk Sibelsibos bence var kuzum hayrilsii ile nasip olsun inşallah testi yapınca 5 dk içinde silikte olsa çıkıyorsa vardır benim bile adetim bayağı geçtiği halde silik çıkmıştı olmasa ikinci çizgi hiç çıkmazdı bence yenidir
Sibelsibos Mervebyk evt tek embiro transferi 3 gün transferi o yüzden de geç olabilir çizgi silik çıkabilir diye düsündüm 😊
xbebegimx Sibelsibos benim de ilk yaptigm test digerlerine gore daha koyuydu meger sıvı alip yaptigim icin silik cikmis🤭 insallah sizin de vardir guzel haberlerini bekliyoruz🤲🫶
Sibelsibos xbebegimx ya çok tatlısın çok tşk ederim inşallah öyledir evt çok sıvı tüketiyorum sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapmadan sıvı aliyorum
Aslan10 Sibelsibos erken gebelik testi öneririm bu test hcg düzeyi çok yükselince algılıyor comfort regliden 7 8 gün önce de sonuç veriyor ama bunda bile silik çıktığına göre hamikesiniz kan vermenizi tavsiye ederim. Bende 3 hafta lik öğrendim comfort testle onda pozitif çıktı sizin bu yaptığınız testle yaptım negatif çıktı kan verdim 231 le hamile olduğumu öğrenmiştim.
Sibelsibos Aslan10 erken gebelik testi yaptım ama kıl gibi çıktı koruma çizgisi de olabilir diye düsündüm 2 gün sonra kan tahlili günüm benim sabirsizligim napiyim böyle muallakta kalmak daha zor zaman geciyor 🥺😊
Sibelsibos Novamomy ya cokkk tşkler Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tosuncuk olsun inşallah al yanaklı 🤲🤲🥰
Novamomy Sibelsibos amin canım inşallah seni çok iyi anlıyorum o yüzden insallah güzel haber alıp bizle haberini paylaşırsın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻sadece sen stres yapma elinde değil biliyorum ama 🤦🏻♀️