serapsariaslan
Benim doğumuma giren hoca stajer miydi ondan emin değilim çünkü baya genç duran birisiydi. Ama zaten doğum olacağı anda doktorla birlikte yine yaşça büyük başka doktorlar ve stajerlerde girdi yani doktor ve ebeyle tek başımıza doğumu gerceklestirmedik. Hatta işlem yaparken yaşça büyük bir bayan doktor vardı ondan onay aldı kesi atıyorum artık bebeği alıyorum gibisinden. Alttan muayene öyle sürekli olmadı bende. Başlarda ben kendimi çok kastigim için acıdı ama öyle büyük bir acı değil ve anlık bisey zaten o yüzden kendini korkutma bu konuda . Sancı başladıktan sonra açıklık için bakıyorlar,sancidan zaten onu çokta anlamıyorsun yani ben anlamamıştım. Doğum olduktan sonra hemen yatağın yanında küçük yataklı kuvoz gibi bir alet var çocuğu ona koyuyorlar üstten ısıtmalı. Ebe bana sürekli bak şu aşıyı yapıyorum bundan dolayı işte ayak izini alıyorum oksijen veriyorum falan diye yaptığı bütün işlemleri anlattı . Benim dikisim bitene kadar bebek orda durdu hemen yanımdaydı. Dikiş bitince beni kaldırdılar annemi çağırdılar o geldi. Annem hep yanımdaydı sadece çatı kontrolünde ve doğum anında cikardilar dışarı onun dışında hep benimleydi. Bebekte gözümün önündeydi hep.