Berfin002 aselsmom kaçıncı haftadasın canım benimkide 12 aralık görünüyo hesaplayınca ama doktor gün vermedi normalmi olucak senin
Seyma_ Mavi20 yok canm iyiyim sükür🤲 sezeryanı kötülüyorlar cok acıdı agrıdı sezeryan asla filan yazıyorlar beni etkiliyor o nedenle canm.
Mavi20 Seyma_ yok yok çok güzel olacak ben Emin’im doktorumuz da çok iyi bak eşin de yanında olacak gitmeden o güzel anı görecek 🤗 sen boşver milleti nasıl içine siniyorsa öyle hareket 😘 şimdiden geçmiş olsun ❤️
Diyetisyen kardeleng olmaz mı zaman daraldıkça heyecan artıyor. Kızım olacak Allah’ın izniyle inşallah sizin :)
kardeleng Diyetisyen yaa ne güzel ben de kız bebek hayaliyle geçirdim hamileliğimin yarısını ama oğluşumuz olacakmış🙈
aselsmom Ruyaaa son adet tarihine göre 15 Aralık di fakat sezeryan günü doktorum 10 Aralık verdi eğer erken gelmezse
cicekli Eymenikoo peki doktorunuz kilosu için ne dedi. Benim 35.haftada 2900 grdi ve biraz fazla olduğunu söyledi. Umarım normal doğum için sorun olmaz 😑
Eymenikoo cicekli 34.haftamda 3000 kg dedi bir hafta önden gidiyor kafası iri bir bebek dedi ama asla normal doğuramazsın filan diye bir konu geçmedi.
cicekli Eymenikoo teşekkürler yorumunuz için. Ben normal doğum istiyorum kesinlikle. Bebek kilolu diyince korkuyorum içimi rahatlattınız 😊