Miraykaptan Rumeysa030517 sezeryan düşünüyorum bende 35+1 im DHA gün vermedi bana ama nezman olurki sen kaç haftalksn
Rumeysa030517 Miraykaptan bende 35.6 haftalığım canım bana dün suyum az olduğu için 3 de olabilir dedi dıkkat et dedi
parasetamoll aselsmom bizim de tahmini 17 Aralık ama erken doğum riski var ama hiçte gelecek gşbi değil :) Çatı muayenesi vs doktorum yapmıyor sancı esnasında bakarız ters bi durum yoksa dedi bekliyorum :)
mehtap28 Miraykaptan ultrasona göre doktorum söyledi normal dogumda 40 hafta oluyo ya sezeryanda ise 37 bittikten sonra aliyolar arasinda 2 hafta oluyo
Sebnem55 Normalde 7 ocak.ama sezeryan olacağım için 21-24 aralık gibi alırız dedi doktor.zaman geçmiyor ...
Aksa_korkmaz aselsmom inşaAllah 12 Aralık gözüküyor gelişimi ilerdeymiş minik prensesimizin 😍 Bende sıfır korku %100 heyecan olması peki normal mi? 😂
Asyamom aselsmom Ne zamana verildi acaba sezeryan tarihiniz bende 35 -6 suan isteğim üzerine sezeryan olucam ?
asminko345 aselsmom 21 Aralık 2 Ocak tahmini ama hala makat gelişiyiz Beyfendi ne zaman dönmek isterse dönecek bakalım 🤔🤪🙏 Sağlıkla gelsin yavrucuklar 💙🙏
Kbradyr Melhaercan kaç haftalıksınız benimde Ocak 4 sat A göre ama banada aralığın sonuna dogru dogar gibime geliyo biz 33+1 iz