HilalAsel4364 Gmzesr benimde değerim 7 idi progestan başladı 4.ayda bıraktık bi sorunum olmadı şimdi 21 haftalık olduk hayırlısıyla.
Falancahanim Gmzesr Merhaba. Benim de Progesteron 9.8 çıktı bende bu sorunun cevabını arıyordum beta 3222 hastaneye yarın gideceğim kese vs görmedim henüz
Gmzesr xbebegimx evet gebeyim yazdı zaten korkulacak bir durum mu çünkü yeni düşük yaptım tekrar aynı problemi yaşamak istemiyorum
xbebegimx Gmzesr sknti olmaz insallah bol bol yatip dinlenmen lazimm kendini yorma icini ferah tut stres de iyi olmaz cnm🌸🌸
Okayss Gmzesr düzenli bi şekilde al ilacını ve bol bol dinlen bi şey olmaz Allahın izniyle rabbim kucağına almayı nasip etsin
Gmzesr HilalAsel4364 maşallah sağ Salim kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 benimde 8 çıktı bakalım inşallah bnde bir sıkıntı yaşamdan sağlıkla kucağıma alırım
HilalAsel4364 Gmzesr Amin teşekkür ederim ilk başta bende korktum ama herhangi bir sorun olmuyor. Sizinde güzel geçicek gebeliğiniz inşallah. Hayırlısıyla kucağınıza alın sizde.
Gmzesr Falancahanim bende kese görmedim pazartesi gideceğim bende doktorum pazartesiye kadar kendini gösterir dedi inşallah 🙏🏻 sizin kaç haftalık oldu gebeliğiniz
Falancahanim Gmzesr Benim bugün 6+1 hastaneye gittim bebeği de gördüm gibi post açtım hatta 🥹kalp atışı için erken dedi