Nurklcozdn Bide belden olmayı hiç önermiyorum bana herkes ağrısı kalır demişti inanmayıp oldum iğnenin vurulduğu yer hala sızlıyor geçmez diyorlar bakalım ne olucak
GizemKadirr Nurklcozdn bence bu kisiye gore degisen bi durum. Genelleme yapmak korkutabilir düşünenleri. Bende belden oldum ilk dogumu ve kesinlikle hic bisey kalmadi ve bir sorunda yasamadim. Kisiye göre degisen bise dedigim gibi
16kasimmucizem Mrsfly Yok hayır almadım ilk hamileliğim beden konusunda tecrübesizm son ayı mi bekleyeyim diye soruyorum
ZeynepAsyaAnnesi Gizemgizemm sezeryansa dikiş yerine temas ettiği için pek tavsiye etmiyorlar Normal doğumda xl alın
Jesca Bal_1604 ben sezaryende kullandım hiçbir sorun yaşamadım çok da rahattı dikislerime de zarar vermedi lastik kısmı dikislerin çok uzeinde kalıyor göbeğe kadar çıkıyor zaten..yüksek bel külot gibi düşünün zarar vermiyor dikişlere
ZeynepAsyaAnnesi Bal_1604 bende canped almıştım hemşire keşke bol alsaydiniz dikiş yerinize zarar verebilir dedi veya bol iç çamaşırı alıp ped de koyabilirsiniz
Jesca Gizemgizemm depend kilo tablosu var ona göre bak istersen ben 84 le doguma girmiştim l beden almıştım çok rahattı zaten bayağı bir esnek
Bal_1604 Jesca teşekkür ederim giymesi zor olurmu diye düşünüyorum bende lohusa pedi aldım ama depend de alıp almamakta kararsizim
Jesca Bal_1604 giymesi zor değil çünkü aşırı esnek kolayca giyiliyor ..benim eşim yanımdaydı arada egilemedigimden o giymeme yardimci oluyordu ..yanınızda kalacak olandan da yardım alabilirsin ama tek başına da giyebilirsin
GizemKadirr Gizemgizemm ilk dogumumda 85 kiloyla yapmistim ve L beden almistim bi sorun yasamadim cokta rahattim. Suan 83 kiloyumve son ayimdayim yine L beden aldim.
Mervegvn123 Gizemgizemm canım ben 104 kıloyla doguma gırdım L beden kullandım oyle esnek bıseykı rahat rahat L alabılırsın bol gelme durumuda olmaz ınce ınce lastıklerı var ne sıkıyor ne gevsek kalıyor cuk oturuyor sezaryan olmama ragmen rahatlıkla kullandım
nevzatbaskomser Dependi nerden kaç TL’ye aldınız kızlar ben de alcam, internetle fiyatlar aynı mı bilmiyorum
Jesca nevzatbaskomser Şok marketlerde var en uygun orası sanırım tam bilmiyorum ama..fiyatı şokta 120 tl
nevzatbaskomser Jesca oo çok artmış ya. Geçen yaz almıştım 70 80 gibi bişeydi. Gecikmeden alayım veb haftaya ne olacağımız meçhul 😃