Papatyaa_severrr000 Ben ilk hamileliğim de net olarak 24 haftada hissetmeye başladım. Şimdi 10 haftalık hamileyim acaba ne zaman hissederim. Zayıf değilim. Özellikle 70 kilo üzeri olan hamileler 2.gebelikte bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz?
BurcuArya35 Papatyaa_severrr000 ben 13 haftada pit pıt baloncuk patlar gibi yada kelebek uçuşur gibi cok nadir hissediyorum günde 1-2 defa🥰 benimde 2. Bebeğim
rabiatkncee Papatyaa_severrr000 canım ben 14 hafta hamileyim şuanda arada seyirme gibi pıt pıt kalp atar gibi bir hareket oluyor🌸 ama bebek mi emin olamıyorum bu benim 2.ci gebelik ilk bebeğim 6 aylıkken karnımda ölmüştü 😞
Asyos34 Papatyaa_severrr000 14 haftada ılk mınık suan 20 hafta baya baya tekme yiyorum irkilicek kadar
Poncik38 Papatyaa_severrr000 16.17 hftlikken hissetmeye basladim. Bende zayıf değilim, 80 kiloya yakinim
Papatyaa_severrr000 rabiatkncee Bence bebektir. Başın sağolsun. İnşallah sağ salim kucaklarımız dolar☺️
Papatyaa_severrr000 Asyos34 Cinsiyeti ne ve kaçıncı haftada öğrenmiştiniz? Demek şimdiden belli hareketli yaramaz bir bebiş olacak🙂
fadime-arslan Bende 10 haftalığım 2 gebeligim be baştan beri seyrimeye benzer seyler ara ara oluyor tabiki bebek mi yoksa başka birseymi bilmiyorum kızımda 4 aya kadar kareket hisetmemiştim cinsiyetleri belli olanlar var mı kız mı erkek mi 🥰
BurcuArya35 fadime-arslan ben 15+3 teyim geçen hafta kontrolüm vardı göstermedi bacak bacak üstüne atmışti açmadı 🥰 36 yaşında olduğum için 2 li testim iyi çıkmasına rağmen Fetal DNA yaptirdim 10 güne oradan ogrenicez artk cinsiyeti 🥰
fadime-arslan Evet kızlar bence bu bebeklerimizin hareketleri çünki ben daha önce birsey yaşamıyordum demek ki minik minik hareket hisediyoruz saglıklı olsunlarda önemli degil 🥰
Papatyaa_severrr000 hunilimom bakalım ben hissedecek miyim o hafta. Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz