Yenianniss- benim çocuğuma yanlış teşhis koydu. Ki bundan ziyade kendinden çok emin bi şekilde sakat bu yaşamayacak falan dedi ben engelli olsada aldırmayı düşünmüyorum sadece tedavi şansı hiç mi yok ameliyatla da mı çözülemez gibi şeyler söyledim hayır yaşamayacak alalım zaten gençsin tekrar yaparsın vakit kaybetmemiş olursun dedi. Ben başka doktora gitmeyi düşündüğümü söyledim nereye gidersen git sonuç değişmez gelirsin alırız dedi. Tavırları iğrençti ve zaten koyduğu teşhis de yanlış şuan 37+5 im doğumu bekliyorum ve çok şükür kızım sağlıklı gözüküyor eğer onu dinleyip o gün aldırsam kendi çocuğumun katili olacaktım ki onu dinleyen insanlar illa ki vardır çünkü çok emin konuşuyor ve benim sonradan öğrendiğim kadarıyla kadın doğum doktorları perinatolog değerlendirmesi olmadan alalım diyemezmiş başka bir kadın doğum doktoru söyledi. Ama onun bana dediği boş yere gitme vakit kaybetme falandı. Daha başka şeyler de söylemişti ama hepsini hatırlamıyorum aylar oldu, bana hamileliği zehir etti, hayatımın en kötü günlerini yaşattı cidden.