Busakturk Zeynepikranur saglıklı kucagınıza alın💖 o haftaya kadar neden göremediniz ya da bi tahminde bulundular mı kız erkek diye
zeytin_ Zeynepikranur sağlıcakla kucağına alll🥹🥹🤲🏻♥️😍 çok heyecanlı bende şuan 8.haftadayım 12. Haftada gitmeyi düşünüyorum kontrol amaçlı acaba cinsiyet söylenir mi
Agg0207 Zeynepikranur ay nasıl beklediniz o kadar 15+5 teyim merakta catladim 😂 hayırlısı olsun sağlıkla gelsin dünyaya inşallah 💐
zeyneprana81 Masallah kiza benziyo denildi mi acaba bende 22 haftayim kiza bnziyo diyolardi bugunde erkek de olabilir dediler sasirdik ayrintiliyi bkliycez artik
Zeynepikranur zeyneprana81 evet canm bır kez dedıler bende ınanmıstım bulantım ve kusmam olduğu ıcın ayrıntılıda kesın ve net bellı oldu ❤
Zeynepikranur Agg0207 bır bılsen nasıl bekledıgımı hıc gostermedı kı kendını ilk defa ayrıntılıda bugün erkek olduğunu ogrendım kesın erkek dedı❤canım inşallah senınkı gosterırde hemencık ogrenırsın
Adapte34 Zeynepikranur sağlıkla gelsin demekki erkeklerde nazlı olabiliyormuş 😂 detaylıyı nerde yaptırdınız
zeyneprana81 Bende ayrintiliyi bekliycem artik net cevap için bnde bulanti kusmam vatdi hep kiz diye bakiyorum hayirlisi
Zeynepikranur Adapte34 bende bulamadım ıkı haftayı gecık süre talep oluşturdum boşluk olduğunda telefonuma bıldırım geldı hemen randevu aldım bende sızde bı deneyın ıstersenız bıraz uzun surer ama
Adapte34 Zeynepikranur ben rahat iki haftadır uğraşıyorum ama talep bile oluşmuyor 🤦♀️ Doktorum da bulamaZsın ama şansını bi dene dedi olmıcak büyük ihtimal özele gidicem