ebrukck Merhaba kızlar, 27. Haftamdayım bebeğin kafası çok aşağıda erken doğum olabilir dedi doktor korktum bende magnezyumu arttırdı bacak arana yastık koyarak yat dedi daha önce yaşadınız mı böyle birşey başka doktorlara da gözükmeli miyim ?
HanifeAsya ebrukck benimde öyle canım aşağıda büyütüp gidiyor karnım sürekli serviks muayenesi yaptı bana tedbir amaçlı 33 de sancım oldu durdurdular 35 e geldik şükür inşallah devamını da göstersin rabbim. İş yapma sadece benim yemek yapmam dışında herşey yasaktı ilişki dahil uzun yürüyüş yapmam falan yasaktı kasılmalarım başladı 28. Hafta falan şimdi de 33 den beri yatıyorum sadece yemek yemeye WC kalkıyorum sancı için ilaç kullanıyorum stres yapma bence ben sadece sıkı takipteyim 15 günde bir kontrollerim hiç aylık gitmedim
SelinAlya68 ebrukck bebeğim kanalda benimde 28 haftadan beridir yatıyorum bgn 33 haftalık olduk sadece yemeğe ve wc ye kalkıyorum onun dışında hep yatyrm
Sebnem9593 ebrukck selam simdi nasilsiniz ? Benimde 24+4de kontrolde bebeğin kafasi çok aşağıda çıktı korkuyorum bisey olur diye
ebrukck Merhaba, şimdi 33. Haftaya girdik çok şükür hala erken doğum riskim var bebeğin kafası aşağıda ama beklemedeyim inşallah vaktinden önce doğmaz 😊 Sebnem9593
Sebnem9593 ebrukck şükür İnsaAllah zamanında saglikli dogar Umarım bende o haftalari götürüm.Sizde de başka sorun yoktu dimi sadece kafasi aşağıda kanal falan kisalmamis
ebrukck Yok çok şükür kanala falan girmedi yani doktor bebeğin kafası sürekli aşağıda dikkat et dedi ağır kaldırma uzanma öne doğru eğilme istirahat et dedi inşallah zamanında doğumumuz gerçekleşir sizin doğumunuz için sezeryan ya da normal denildi mi ?