batununannesi__ Aynı çıkıntı erken haftalarda kız bebeklerindede oluyormuş tahmini erkek dedi doktor ama hala nedense kız hissediyorum tabiki en önemlisi sağlığıda
iremnr_ Ben 15 haftalıktı gittiğimde kıza benziyor dedi şuan 17+5im dün ise erkek dedi ama vücudum aşermem hep kıza işaret ediyor anlamış değilim 🙄
Aysee1123 iremnr_ Aşermekle alakası yok bunun fakat bu haftalarda böyle yanılan doktora güvenmem ben 😂
batununannesi__ jindagozen Erkek yönünde tahminde bulundu canım ay inşallah bi tane oğlum var bide sağlıcakla kızım olur
batununannesi__ Aysenur-2019 bende çok emin olamadım o yüzden erken olduğunu düşünüyorum genelde göbek kordonuyla yanılabiliyor doktorlar
Zeyzey055 16 da kızdı.16+2 de erkekti.simdikini de 18 de öğrendim.c9k.erken 11 daha yeni.girdi oraya dur hele 🤭🤭
batununannesi__ Zeyzey055 Özel hastaneye gidiyorum Antalya’da çok emin şekilde gel cinsiyetine bakalım deyince bende erken olduğunu düşünüyorum ama erkek yönünde tahmin etti
Zeyzey055 batununannesi__ canim bana da özel de söylemişlerdi özel devlet pek farketmiyor bence bekle sen canim rabbim.gonlundekini versin inşallah
zeytin_ batununannesi__ aayyy 11.haftadami öğrendinizzz özel mi devlete mi gittiniz acaba sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻🥹💖
batununannesi__ zeytin_ Sağol canım özele gidiyorum tahminde bulundu ama kesin konuşmadı bakalım bi dahakine kesinleşir inşallah 🙏🥰