1Mavimavi Mrvctn yapıyorum onu sürekli gelen sütümü etrafa sürüyorumda öyle bişey olsun ki süreyim sabaha hafiflesin istiyorum
Bet1 1Mavimavi avent göğüs kalkanı benim kullandığım ama hiç çıkarmadan kullanın hem sütünüz birikir yaraya iyi gelir hemde teması keser
cns__ 1Mavimavi eğer uzun süre geçtiyse yıkamadım ama sürdüğüm gibi emzirmem gerektiyse (yarım saat içinde en fazla) pamukla sildim sadece
Mavigozunannesi 1Mavimavi ben burda yazılan herseyi denedim hic birsey geçirmedi gümüş kapak tek çare oldu ilk kullanımdan beri gümüş kapak dışında demişsin ama onun dışında biraz iyi gelen garmastan Pomat diye bir krem var onu al istersen
Arasgulut574829 1Mavimavi bende öyle çok kötü olmuştum kremle filan hemen geçmiyor ama sana şunu söyliyim gümüş kapak varya tam bir kurtarıcı okadar rahatlıycaksn onu al bak kesinlikle
Arasgulut574829 1Mavimavi göğsün tahriş olduğu için gümüş kapakçık koruyo at buzdolabında koy göğsüne çık iyi bişey sür kremni hemen iyileştirir tavsıyem kesinlikle al
Tugceleventsoy 1Mavimavi benimde kanlar içinde kalmıştı göğsüm sağlık ocağımın ebesi en iyi antibiyotik kendi sütündür demişti her emzirmeden sonra ucunu sıkıp kendi sütümle ucuna yedirerek masaj yapıyordum 3 günde geçmişti bi deneyin isterseniz