36t3 haftalığım dün konturolüm vardı ÇamSakurada doktor morelimi okardar çok bozduki ve bi ćok kişinin kiloyla alakalı ölçümlerle alakalı ya çok çok iyi yada hiç anlamıyor üstelik yabancı sinirli kibirli erkek doktor 55 yaşlarında Rezza Karabağlı ama insanlığı sıfır insanlarla iletişimi sıfır herkesi azarlaması ters cevaplar bir hafta öncesi asistanı bakmıştı bana 2750 demişti doktor daha bakmadan senin bekler hep küçuk kilodamı doğar dedi 36 haftalık ise 2688 dedi Devlette ilk defa böyle bir doktorla karşılaştık 40 haftalık bayana senin bebeğinin kilosu çok düşük dedi yanımda ama biz 2saate yakın konuştuk bekledik sıramız için aynı benim gibi 3kilo demişler bir hafta öncesi kadar çok uzun yazdım şaşdım kaldım hem doktora hem kendime 4gebeliğim sezaryan hepside yanlış ölçüm olabilirmi kilo takıntım yoktu şimdiye kadar ama söyleyiş tarzı doktorun sanki kötü bişey varmış tarzdaydı asistana sordum kilosu neden düşük bide demezmi anca kiloyu sorun kalbi nasıl diye sormayın bende zaten Allah korunsun bir sorun olsa söylersiniz çok şükür yok Allah iyilerle karşılaştırsın mayıs26 gün verildi hayırla herkes bebekerinikucağına alir inşallah çok uzun yazdım dünden beri çok sinir yaptım ondan😔😔