Papatyakokulukiz Yarın doğum olacak ama 0 sancım var . Nasıl olur nasıl ilerler biraz bana bilgi verebilir misiniz kızlarr ? Doğumu kolaylaştıracak birseyler var mı? Edebileceğim dualar vs .
Zehra_25x Papatyakokulukiz arkadasiminda bugun 38 haftayi doldirdu diye dogumu olur sanmistik doktor pazartesi tekrar cagirdi belki seninkinide yarn yapmayabilirler arkdsmnda ic sancisi agrisi falan yok.
Nurrtn Papatyakokulukiz bende 39+5 bekliyorum cuma günü 40 hafta olucam neye göre yarın alicaklar doğuma bı sıkıntı mı var
Papatyakokulukiz Zehra_25x kuzum benim bebeğim karım çevresi sınırda sınırın altına düşmemesi için daha fazla bekleyemeyiz dedi doktor 38 haftadan fazla beklersek sorun olur dedi
hayalperest2310 Papatyakokulukiz bende de yoktu canım önce yavaştan veriyorlar sonlara doğru dakikası düşüyo nefesini kontrol ettiğin sürece sancıyı iyi karşıladığın sürece iyi geçer inşallah
hayalperest2310 Papatyakokulukiz yap canım çok faydası olacak her sancı geldiğinde kesinlikle odaklan nefesini kontrol et bağırmak çağırmak olmasın sadece seni yorar aklında bulunsun Rabbim kolaylık versin tek avazda kurtul inşallah 🤲