balevlatlarim3535 İkici çocuğuma 12 haftalık hamileyim. Ayrıca 4 yıllık tüp mideliyim. 5 kilo almışım bile. Benim gibi tüp Mideli Anne adaylari varmı 😭
SaHil_Hayat balevlatlarim3535 çok erken kilo almaya başlamışsın ben ameliyat olalı 1 sene oldu 25 den sonra aldım
Bebegim3444 balevlatlarim3535 tup mide ameliyatı ndan snra gebelikte herhangi sorun yaşadınız mi. Bende olmayı düşünüyorum ama gebelikte sorun yasarsin falan denilince vazgeçtim
Bebegim3444 SaHil_Hayat tup mide ameliyatı ndan snra gebelikte herhangi sorun yaşadınız mi. Bende olmayı düşünüyorum ama gebelikte sorun yasarsin falan denilince vazgeçtim
SaHil_Hayat Bebegim3444 hayır en az 1 sene beklemen gerekiyor çünkü çok vitamin kaybediyorsun bide üstüne hamile kalınca bebekte de senden vitamin alıyor en az 1 sene içinde toparlanıp o şekilde
elifcicek_07 Eski iş yerimde bi ablamız tüp mideli çok kiloluydu bebeği olmuyordu ya yardan ya serden dedi ameliyat oldu 3 ay sonra normal yollarla ikizlerine hamile kaldı 🥹😊
balevlatlarim3535 Evet benim de ilk hamileliğim tüp bebek. İkincisi kendiliğinden oldu. Şimdi de kilo almaktan çok endişeleniyorum